Bejelentkezés / Regisztráció Feliratkozás

Pincérsegéd tanfolyam online 2025-ben is

Pincérsegéd tanfolyam online 2025-ben is

  • Helyszíni
  • Online
  • Szolnok
  • Képzés díja

    150.000 Ft

    Vizsgadíj**

    55-70.000 Ft

    Képzés indulása*

    • 2025. febr. 15.

    Óraszám

    max. 600

    Képzés azonosító

    4 1013 23 05

    Becsatlakozási lehetőség

    van

    Jelentkezem most

    * A tanfolyamokat elindítani az általunk meghirdetett  időpontokban csak megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot egy későbbi kezdésre módosítjuk.

    ** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

    pincérsegéd_tanfolyam

    Miért nálunk kezdd el a képzést?

    Minden képzésünk esetében biztosítjuk számodra, hogy te választod ki a gyakorlati óráid helyszínét, ami lehet a saját munkahelyed is.

    Az elméleti órákat mindig ONLINE tarjuk, így bárhonnan megtudod hallgatni.

    Az elméleti óráidat a tanfolyam ideje alatt bármikor visszanézheted.

    A jelentkezési folyamat során és a képzés közben is mindenről részletesen tájékoztatunk, valamint minden kérdést rövid időn belül megválaszolunk.

    Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, amely nem emeli meg a képzési díjat.

    További részletek a képzéssel kapcsolatban

    A pincérsegéd részszakma keretében ellátható legjellemzőbb tevékenység, valamint a munkaterület leírása:

    Pincérsegéd 

    A pincérsegéd a különböző vendéglátóipari tevékenységeket folyató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben segédfeladatokat lát el. A Pincér–vendégtéri szakember munkáját segíti, előkészítő és befejező műveleteket lát el. Az étterem berendezését, a terítés előkészületi tevékenységeit, a terítést, az ételek-italok felszolgálásához köthető egyéb előkészületeket végez.

    Rendezvények esetén, a helyszínt berendezi, az eszközöket előkészíti, segédkezik a különböző jellegű rendezvények lebonyolításában. Munkaterülete jellemzően állandó, rendezvények esetén változó területen dolgozik. Alapszinten ismeri a hazai és nemzetközi italkínálatot, részben tisztában van a hazai és nemzetközi vendéglátóipari trendekkel, és az ételkészítési alaptechnológiákkal. Folyamatosan képzi magát, hogy naprakész ismeretei legyenek a gasztronómia területén.

    1.1. Pincérsegéd részszakma alapadatai
    • Tanfolyami napok ütemezése: kéthetente szombati napokon – 6 alkalom
    • Szakmai vizsga: folyamatos – következő 2025. május
    • Iskolai előképzettség: Alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
    • Részletfizetési lehetőség biztosított
      Részszakma alapadatai
    • A részszakma megnevezése: Pincérsegéd
    • A részszakma órakerete: 600 óra
    • A részszakma besorolása az Európai Képesítési Keretrendszer szerint: 3
    • A részszakma besorolása a Magyar Képesítési Keretrendszer szerint: 3
    • A részszakma besorolása a Digitális Kompetencia Keretrendszer szerint: 2
    • A részszakma keretében ellátható legjellemzőbb tevékenység, valamint a munkaterület leírása
    1.2. A részszakma legjellemzőbb FEOR száma
    • Részszakma megnevezése: Pincérsegéd 
    • FEOR-szám: 5133
    • FEOR megnevezése: pultos
    • Részszakmával betölthető munkakör(ök): a foglalkozás valamennyi munkaköre
    1.3. A részszakma megnevezése: Pincérsegéd

    Az oktatási egység megnevezése

    • Rendezvények típusai, fajtái témakör
    • Értékesítés folyamata témakör
    • Kommunikáció a vendéggel témakör
    • Rendezvény logisztika témakör
    • Konyhatechnológiai alapismeretek témakör
    • Ételkészítési ismeretek témakör
    • Italismeret és felszolgálásuk szabályai
    1.4. Pincérsegéd eszközjegyzék a részszakmára
    • Étterem bútorai
    • Étterem berendezései, gépei
    • Éttermi textíliák
    • Eszpresszó kávégép gőzölővel és kávédarálóval ellátva
    • Alapterítéshez szükséges eszközök poharak
    • Díszterítéshez szükséges eszközök
    • Evőeszközök és tálalóeszközök
    • Újrahasznosítható, valamint természetben lebomló papír eszközök
    1.5. Ismeretek, készségek, képességek a részszakma elsajátításakor

    Alkalmazói szinten ismeri a vendéglátóipari gépek használatát, kezelését. Alapszinten ismeri az éttermi előkészítő műveleteket, ismeri az éttermi eszközöket és a terítés szabályait. Alkalmazói szinten ismeri az áruátvétel és a raktározás szabályait, dokumentumait, megérti a számla adatait, részeit.

    Alkalmazói szinten ismeri az áruátvétel és a raktározás szabályait, dokumentumait, megérti a számla adatait, részeit.

    1.6. Linkre kattintva letölthetők a Képzési és Kimeneti Követelmények

    Képzési és kimeneti követelmények

    1.7. Itt találod további online tanfolyamainkat

    Online tanfolyamok TanuljMa Kft.

    1.8. A szakmai/képesítő vizsga részletes leírása: az IKK oldalon található és a Képzési és kimeneti követelmények/programkövetelmények alapján zajlik

    Szakmai képesítő vizsga leírása

    1.9. Itt találsz vizsgaközpontokat országosan

    Akkreditált vizsgaközpontok

    Az érdeklődés elküldéséhez kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!

    Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!

    "*" a kötelező mezőket jelöli

    Válaszd ki a számodra megfelelő képzési dátumot!
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
    TanuljMa